KAUPPIAAT

Liha, kala ja elintarvike

Heikin Kala

Heikin kala jatkaa ”Suastamoesen matalikon perinteitä” kuopiolaisena kalakauppiaana. Valikoimista löytyy tuoretta järvikalaa, erilaisia kalajalosteita sekä mätiä. Järvikala tulee Heikin Kalalle suoraan kalastajilta eli kalojen tuoreus ja laatu on aina taattua.

050 468 1988

Kalayhtymä Hiltunen

Kallaveden kuulut kalansaaliit eli maukkaat muikut, kuhat, ahvenet ja taimenet tulevat tarjolle aina tuoreina. Palvelutiskistä kalat saa kokonaisina tai valmiiksi siivottuina. Hiltuselta saa myös savukalaa ja mätiä.

Maustesoppi

Maustesoppi

Maustesopissa pääset sukeltamaan makujen ihmeelliseen maailmaan. Valikoimasta löytyy tuttuja perinteisiä makuja sekä jännittäviä tuttavuuksia maailmalta. Erikoismyymälästä löydät monenlaiset teet, kahvit, mausteet, hillot, kastikkeet, oliivit ja monen monet muut tuotteet niin juhlaan kuin arkeen, kotiin tai lahjaksi!

Uusissa tiloissa palvelee myös paljon toivottu teehuone, jossa voit nauttia valitsemaasi teetä tai kokeilla makukahveja! Tilauksesta paistuu vohveli suolaisella tai makealla täytteellä sekä vitriinistä löytyy myös suolaista ja makeaa tarjottavaa, kaikki gluteenittomia ja laktoosittomia! Kesän aikana saatavissa myös erikoispehmikset. 

0503022810

maustesoppi1@gmail.com

www.maustesoppi.fi/

Savo-Karjalan Liha

Valikoimissamme on nautaa, pihvikarjaa, ylämaankarjaa, kyyttönautaa, luomunautaa, porsasta, hevosta, karitsaa, palvilihaa ja leikkeleitä. Kaikki lihamme ovat kotimaisia, laadukkaita ja takuulla tuoreita eli lähiruokaa parhaimmillaan. Tuotteidemme alkuperä on kotimaisilla maatiloilla, joilla kasvatetaan korkeatasoista laatulihaa. Mottomme on: Oekeesti hyvvee, oekeesti lihhoo!

Topin Halli

Topin Halli on luomuun ja lähiruokaan erikoistunut kauppa, josta löydät laadukkaita tuotteita. Mitä kauppahallin kaupasta ei löydä, sen tilaamme asiakkaalle, kunhan tuote kuuluu Topin Maatilamyymälän valikoimaan. Arvostamme kotimaisuutta ja suosimme ensisijaisesti lähellä tuotettua, mutta löydät meiltä myös esimerkiksi monia reilun kaupan luomutuotteita, kuten kahvia, teetä, kaakaota, suklaata ja banaania.

Ykkösherkku

Ykkösherkun myymälästä löydät laajan valikoiman erilaisia juustoja Suomesta, Hollannista, Ranskasta, Italiasta, Sveitsistä ja Espanjasta. Korkealaatuiset juustot tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta. Ykkösherkusta saat myös erilaisia hillokkeita juustojen kaveriksi.

Leipomukset ja herkuttelu

Georgialainen Perheleipomo Kartveli

Valikoimaamme kuuluu: Perinteiset georgialaiset Hazapurit, taikinajuureen valmistettu, hiivaton Ruisleipä, Saaristolaisleipä, 100% kaurasta tehty Kauraleipä!

Meiltä saat myös:  Ohra-, riisi- ja perunatäytteisiä Karjalanpiirakoita, sekä georgialaista ruokaa.

050 554 3800

leipomo.kartveli@gmail.com

http://www.kartveli.fi/

Herkkukauppa Pikkumakkee

Irtokonvehtivitriinimme on myymälämme ylpeys. Tule ihastelemaan ja valitse mieleisesi. Makeisia tarjolla laidasta laitaan: lakuja, tikkareita, suklaata… myös gluteenittomia, pähkinättömiä ja vegaanisia tuotteita.

Laaja valikoima pienpaahtimoiden kahveja, irtoteetä sekä välineitä kahvin ja teen valmistukseen. Vahvojen perinteiden Herkkukauppa Pikkumakkee on toiminut jo yli 40 vuotta samalla paikalla kauppahallissa.

Kalakukkoleipomo
Irene Partanen

Irene Partasen leipureiden käsissä syntyvät todellisella ammattitaidolla herkulliset ”mualimankuulut” kalakukot. Kukoista löytyy joko muikkua, ahventa, lohta, lanttua tai lihaa. Tilauksesta tehdään myös erikoiskukkoja. Leipomon tuotevalikoiman vetonauloja ovat kalakukkojen lisäksi maistuvat lihapiirakat ja munkit sekä makeat kahvileivät. Leipomon kalakukko, lihapiirakat ja leivonnaiset tehdään perinteisesti käsityönä, alkuperäisillä resepteillä.

Lähiruoka Tullintupa

Tullintupa on kodikas pikkumyymälä mistä löydät puhdasta ja kotimaista, aitoa lähiruokaa. Tarjolla on monipuolinen valikoima leipiä, mm. paljon erilaisia hapanjuureen leivottuja perinteisiä ruis- sekä vaaleita leipiä, rukiisia piirakoita ja kahvipöydän leivonnaisia. Myös gluteeniton valikoima on suuri.
Hyllyiltä löydät myös paljon erilaisia paikallisten tuottajien jalosteita.
Tervetuloa tutustumaan!

Tildan Puoti

Meiltä saat perinteisin menetelmin valmistetut ruisleivät, rieskat, karjalanpiirakat, kahvileivät ja tuoreet gluteenittomat tuotteet niin arki- kuin juhlapöytäänkin. Ruisleivät ovat käsintehtyjä, savolaisia juureen tehtyjä maalaisruisleipiä, jotka sisältävät ainoastaan ruisjauhoja.  Tuotteemme ovat lähiruokaa alueen pieniltä tuottajilta.

Kahvilat ja ravintolat

Kahvila-Konditoria Burtsow

Burtsowilla on yli 50 erilaista kahvileipälajiketta. Reilunkokoisia ja uunituoreita pullia, viinereitä, leivoksia, pikkuleipiä, pieniä täytekakkuja ja suolaisia piiraita. Tilauksesta valmistuvat myös täytekakut, voileipäkakut, erikoispikkuleivät ja pikkusuolaiset. Kaikki leivotaan käsin, perinteisillä resepteillä voista, maidosta ja maalaiskananmunista. Myymälän yhteydessä palvelee myös kahvipiste, jossa voi herkutella maistuvilla leivonnaisilla ja tuoreilla kuulumisilla!

Kahvila-ravintola Salacavala

SalaCavala tuo tervetulleen ripauksen luksusta jokaiseen viikonpäivään – se on herkullinen kohtaamispaikka kauppahallin kupeessa, valmiina tarjoamaan ainutlaatuisia kokemuksia niin lounastajille, päivän kahvihetkestä nauttijoille kuin vaikkapa erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien osallistujille. SalaCavalan kahviosaaminen on huippuluokkaa, talon tummapaahtoinen kahvi ja runsas teevalikoima ihastuttaa joka kerta. Wokit, bowlit ja runsaat salaatit on saatavilla joka päivä. Lounasta tarjoilemme arkipäivisin ja lauantaisin maittaa SalaCavalan legendaarinen lohikeitto. Tervetuloa SalaCavalaan viettämään päivän parhaita hetkiä!

Trube Hallikahvila

Trendikäs ja perinteikäs Cafe Trube jo vuodesta 1913. Tuotteemme saavat inspiraation Ukko- Truben perinteisistä resepteistä. Voit istahtaa seuraamaan hallin kiireetöntä elämää ja nauttia kahvihetkestä Truben tuotteiden kanssa. Valikoimamme koostuu sesongittain vaihtuvista konditoriamme tuotteista sekä suolaisista herkuista. Erityisruokavaliot ovat kattavasti huomioitu valikoimassamme. Kahvilan herkuista voit nauttia ihanassa miljöössä paikan päällä tai ottaa mukaan. Valikoimastamme löytyy myös upeat kakut juhliin sekä tilaisuuksiin.

Muut hallikaupat

Kauppahallin Käsityö

Kauppahallin Käsityö -myymälästä löytyy runsas valikoima sukkia, lapasia, rannekkeita, säärystimiä sekä muuta käsintehtyä ja lämmittävää kaikenikäisille ja -kokoisille. Liikkeestä löytyy myös persoonallisia, Suomi- ja Kuopio-aiheisia matkamuistoja ja lahjatavaroita.

Siljas Design

Siljas Design on kuopiolainen koru- ja jalometallialan yritys, joka tuo Suomen luonnon kauneimmat hetket ja tunnelmat korujen muotoon. Kuten hopeiset kaula- ja korvakorut Rokama-korusarjassani. Luonto antaa meille paljon voimaa, rauhaa ja vapautta. Nämä kolme teemaa ovat myös korujeni taustalla muistuttamassa meitä ikimuistoisista hetkistä, joita luonto meille tarjoaa.

Kukka ja Puketti

Kun asia on kaunis ja tärkeä, kerrotaan se kukkasin! Kauppahallin kukkakaupasta  löytyvät kauniit kukat ja sidonnat. Kukka ja Puketti on mukana myös ekukka-tilausjärjestelmässä!

Muotikuosi

Tervetuloa tutustumaan naistenvaateliike Muotikuosiin. Autamme sinua löytämään kauniit asukokonaisuudet ja asusteet sekä arkeen että juhlaan. Meiltä löydät kaiken päällysvaatteista alusvaatteisiin. Kokojen valikoima S – 4 XL. Laadukkaat merkkituotteet kotimaisista ulkomaalaisiin. Käsintehtyjä omia tuotteita valikoimassa. Muista lahjakortilla läheisiäsi. Palveluumme kuuluu myös korjausompelu. Tule tekemään persoonallisia löytöjä, joita et saa muualta.

Scroll to Top