Heikin Kala

Heikin kala jatkaa ”Suastamoesen matalikon perinteitä” kuopiolaisena kalakauppiaana. Valikoimista löytyy tuoretta järvikalaa, erilaisia kalajalosteita sekä mätiä. Järvikala tulee Heikin Kalalle suoraan kalastajilta eli kalojen tuoreus ja laatu on aina taattua.

Kauppahalli kalakauppa

Kalayhtymä Hiltunen

Kallaveden kuulut kalansaaliit eli maukkaat muikut, kuhat, ahvenet ja taimenet tulevat tarjolle aina tuoreina. Palvelutiskistä kalat saa kokonaisina tai valmiiksi siivottuina. Hiltuselta saa myös savukalaa ja mätiä.

Ykkösherkku

Ykkösherkun myymälästä löydät laajan valikoiman erilaisia juustoja Suomesta, Hollannista, Ranskasta, Italiasta, Sveitsistä ja Espanjasta. Korkealaatuiset juustot tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta. Ykkösherkusta saat myös erilaisia hillokkeita juustojen kaveriksi.

Ykkosherkku

Savo-Karjalan Liha

Valikoimissamme on nautaa, pihvikarjaa, ylämaankarjaa, kyyttönautaa, luomunautaa, porsasta, hevosta, karitsaa, palvilihaa ja leikkeleitä. Kaikki lihamme ovat kotimaisia, laadukkaita ja takuulla tuoreita eli lähiruokaa parhaimmillaan. Tuotteidemme alkuperä on kotimaisilla maatiloilla, joilla kasvatetaan korkeatasoista laatulihaa. Mottomme on: Oekeesti hyvvee, oekeesti lihhoo!

Maustesoppi

Maustesopissa odottaa makujen maailma: tuoreet ja aromikkaat mausteet ruuanlaittoon ja leivontaan, runsas teevalikoima sekä sokerit ja suolat eri puolilta maailmaa. Valikoimissa ovat myös kotimaiset hillot, hyytelöt, tyrnituotteet, hunajat, siirapit, jälkiruokakastikkeet, sinapit, valkosipulituotteet, yrttiteet ja mehut. Tarjolla on runsaasti myös luomutuotteita. Tule tutustumaan koko ajan päivittyvään valikoimaamme

Maustekauppa Maustesoppi kauppahalli

Topin Halli

Topin Halli on luomuun ja lähiruokaan erikoistunut kauppa, josta löydät laadukkaita tuotteita. Mitä kauppahallin kaupasta ei löydä, sen tilaamme asiakkaalle, kunhan tuote kuuluu Topin Maatilamyymälän valikoimaan. Arvostamme kotimaisuutta ja suosimme ensisijaisesti lähellä tuotettua, mutta löydät meiltä myös esimerkiksi monia reilun kaupan luomutuotteita, kuten kahvia, teetä, kaakaota, suklaata ja banaania.

Kuopion kauppahalli luomu Topin halli

Herkkukauppa Pikkumakkee

Paikan päällä jauhetut kahvit, käsintehdyt suklaat, hunajat ja marjajalosteet maistuvat ympäri vuoden. Makeisia on tarjolla laidasta laitaan; lakuja, nekkuja, tikkareita ja konvehteja. Lahjoja paketoimme asiakkaan toiveiden mukaisesti, myös liikelahjoiksi. Koristeita häiden, ristiäisten, konfirmaatio- ja syntymäpäiväjuhlien kakkuihin on myös monipuolinen valikoima. Vahvojen perinteiden Herkkukauppa Pikkumakkee on toiminut jo yli 30 vuotta samalla paikalla kauppahallissa.

Pikkumakkee herkkukauppa

Tildan Puoti

Meiltä saat perinteisin menetelmin valmistetut ruisleivät, rieskat, karjalanpiirakat, kahvileivät ja tuoreet gluteenittomat tuotteet niin arki- kuin juhlapöytäänkin. Ruisleivät ovat käsintehtyjä, savolaisia juureen tehtyjä maalaisruisleipiä, jotka sisältävät ainoastaan ruisjauhoja.  Tuotteemme ovat lähiruokaa alueen pieniltä tuottajilta.

Tildan puoti leipäkauppa Kauppahalli

Lähiruoka Tullintupa

TullinTupa on kodikas pikkumyymälä, mistä löytyvät paikallisten tuottajien maukkaat ja maistuvat herkut ruokapöytään. Tuotteiden lyhyet jakeluketjut takaavat tuoreuden. Tiedät mistä ruoka tulee, Lähiruoka TullinTupa tarjoaa puhdasta ja suomalaista, aitoa lähiruokaa. Savolaisten tuottajien monipuolisiin herkkuihin pääset tutustumaan lupsakassa ilmapiirissä, palavelu pelloo!

Kuopion kauppahalli Tullintupa

Kalakukkoleipomo Irene Partanen

Irene Partasen leipureiden käsissä syntyvät todellisella ammattitaidolla herkulliset ”mualimankuulut” kalakukot. Kukoista löytyy joko muikkua, ahventa, lohta, lanttua tai lihaa. Tilauksesta tehdään myös erikoiskukkoja. Leipomon tuotevalikoiman vetonauloja ovat kalakukkojen lisäksi maistuvat lihapiirakat ja munkit sekä makeat kahvileivät. Leipomon kalakukko, lihapiirakat ja leivonnaiset tehdään perinteisesti käsityönä, alkuperäisillä resepteillä.

Kuopion kauppahalli Irene Partanen kalakukko

Café Trube

Uudistunut kahvila  löytyy keskeltä kauppahallia. Herkulliset kahvileivät sekä makeat ja suolaiset herkut maistuvat heti aamusta, vuoden ympäri. Tarjolla on myös vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita! Mukava tunnelma ja iloinen puheensorina tulevat kaupan päälle, pöydissä vaihtuvat kuulumiset ja ”mualima paranoo lajisa”. Café Trubesta saa myös täytekakut, voileipäkakut, pikkuleivät sekä kahvikakut niin arkeen kuin juhlaankin.

Cafe Trube Kuopion Kauppahallissa ja kaksi tyttöä kahvihetkellä iloisina

Kahvila-konditoria Burtsow

Burtsowilla on yli 50 erilaista kahvileipälajiketta. Reilunkokoisia ja uunituoreita pullia, viinereitä, leivoksia, pikkuleipiä, pieniä täytekakkuja ja suolaisia piiraita. Tilauksesta valmistuvat myös täytekakut, voileipäkakut, erikoispikkuleivät ja pikkusuolaiset. Kaikki leivotaan käsin, perinteisillä resepteillä voista, maidosta ja maalaiskananmunista. Myymälän yhteydessä palvelee myös kahvipiste, jossa voi herkutella maistuvilla leivonnaisilla ja tuoreilla kuulumisilla!

Kuopion kauppahalli Burtsow

Espanjan Herkut

Espanjan makuja, tuoreita tapaksia sekä tarkkaan valittuja viinejä. Istahda nauttimaan!

Kuopion kauppahalli Espanjan herkut

Kahvila-ravintola Salacavala

Meillä tuunaat mieleisesi wokkiannoksen. Valitse mieleisiä kasviksia, kerro kokille, haluatko annoksesi vaikkapa broilerilla, fetalla, porolla, vuohenjuustolla tai soijasuikaleilla – ja nauti! Olemme myös valinneet hinta-laatu suhteeltaan loistavia viinejä nautittavaksenne. Lasillinen luomu Cavaa SalaCavalassa on lähes välttämätön pahe. Tervetuloa nauttimaan myös muista herkuistamme: kakuista, leivoksista ja grillileivistä sekä kauppatorin näkymistä, vaikkapa terassillamme kahvikupin äärellä.

Kuopion kauppahalli Salacavala kahvila

Kirjakauppa Rosebud

Kunnon luettava on aina paikallaan. Rosebud-kirjakaupasta löydät sivistystä ja ajanvietettä, romantiikkaa sekä jännitystä, valintasi mukaan joko kovissa kansissa tai pokkarina. Monipuolisen kirjakaupan valikoimassa on muutakin hauskaa ja hyödyllistä: postikortteja, jääkaappimagneetteja ja DVD -elokuvia. Myös kulttuuritietoista sananvaihtoa suoritetaan.

Kuopion kauppahalli kirjakauppa Rosebud

Kukka-Hanski

Kun asia on kaunis ja tärkeä, kerrotaan se kukkasin! Kauppahallin Kukka-Hanskista löytyvät kauniit kukat ja sidonnat. Runsas valikoima on aina ajan tasalla ja nopea palvelu hoitaa kukat perille vaikka ripeänä kotiinkuljetuspalveluna. Kukka-Hanski on mukana myös ekukka-tilausjärjestelmässä!

Kuopion kauppahalli kukkakauppa

Minna Suuronen Design

Minnamaailmassa huokuu metsän keijujen värikäs tunnelma. Kukkaköynnös kiemurtaa mekon miehustassa, nallenkorvahattu vilkahtaa korista. Lämpimät koukerohatut kurkistavat hyllyn takaa ja aurinko pilkistää tunikan helmassa. Tuotteet ovat pääosin naisten vaatteita, hattuja ja asusteita, jotka valmistetaan pellavasta, villakankaasta ja puuvillasta Kuopion Kurkimäessä. Värikäs, käsin tehty ja lähellä tuotettu on vaihtoehto kertakäyttöisyydelle.

Kuopion kauppahalli Minna Suuronen

Muotikuosi

Tervetuloa tutustumaan naistenvaateliike Muotikuosiin. Autamme sinua löytämään kauniit asukokonaisuudet ja asusteet sekä arkeen että juhlaan. Meiltä löydät kaiken päällysvaatteista alusvaatteisiin. Kokojen valikoima S – 4 XL. Laadukkaat merkkituotteet kotimaisista ulkomaalaisiin. Käsintehtyjä omia tuotteita valikoimassa. Muista lahjakortilla läheisiäsi. Palveluumme kuuluu myös korjausompelu. Tule tekemään persoonallisia löytöjä, joita et saa muualta.

Kuopion kauppahalli vaateliike Muotikuosi

Kauppahallin Käsityö

Kauppahallin Käsityö -myymälästä löytyy runsas valikoima sukkia, lapasia, rannekkeita, säärystimiä sekä muuta käsintehtyä ja lämmittävää kaikenikäisille ja -kokoisille. Liikkeestä löytyy myös persoonallisia, Suomi- ja Kuopio-aiheisia matkamuistoja ja lahjatavaroita.

Kuopion kauppahalli käsityö
Kuopion Kauppahalli logo

Avoinna ark 8-17, la 8-15
(Aukioloajoissa voi olla myymäläkohtaisia eroja)

Su ja arkipyhät suljettu

Kuopion tori, Kauppakatu 45

Copyright © Kuopion Kauppahalli 2021 | Powered by Digilautturi